• Головна
  • Скільки пекарні заробили на пасках
12:00, 16 квітня 2017 р.

Скільки пекарні заробили на пасках

Цей рік був вдалим для заробітку на пасках. За тиждень розкупили 1500 пасок. Про це розповідає власник пекарні Віктор Цвігун.

"Людям набридли несмачні паски місцевих заводів, а затрати на випічку значно вищі, ніж придбати продукти на неї. Тому більшість пішли в приватні пекарні, також робили замовлення через кафе та ресторани", - каже Віктор Цвігун.

В середньому родина українців закупила 5 кілограмів пасок. Перевагу надавали паскам з родзинками, коньяком та шоколадом.

"Пекарня за тиждень на пасках має 30 тисяч прибутку. Це максимум, який можна отримати. На хлібі ціну можемо підняти на 3–5 гривень від собівартості. Бо контролюють різні державні й соціальні установи. Паска вважається десертом. Тому можемо виставляти хоч утричі дорожче. Працівники тиждень трудяться без вихідних. Виплачую потім премії. Кожному пекарю даю по тисячі гривень та дві паски в подарунок", - додав Цвігун.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
live comments feed...