Порошок чорної смородини ягідна клітковина

На жаль, оголошення застаріло
Пропонуємо порошок чорної смородини як збагачувальна добавка (ЗБ) для харчових підприємств. Доцільність вітамінізації харчових виробів випробувана багаторічним досвідом, адже вміст вітамінів у багатьох харчових продуктів недостатня. Особливо це актуально поповнювати збагаченими добавками в зимово-весняний період.
В зв"язку з цим ми пропонуємо використовувати порошок чорної смородини в кондитерських виробах, а саме: кекс, печиво, еклери, бісквіти, кондитерські начинки, джеми, шоколадні батончики і т.д. У виробництві хлібобулочних виробах як функціональна добавка в тісто. У виробництві різноманітних безалкогольних та алкогольних напоїв, трав"яних чаїв. У виробництві йогуртів, молочних десертів та морозива. У виробництві продуктів лікарсько-профілактичного значення. А також у виробництві біологічно активних добавок, так як порошок чорної смородини має антиоксидатні властивості, зміцнює сердечно-сосудисту систему та імунну систему.
Звертайтеся до нас. Фахівці завжди готові надати інформацію, що вас цікавить.
ТОВ "Агроснаб"(ТМ "Фільварок").
Рубрики
Продукти
Дії
В обранеВидалити з обраного
Хочете додати 0332.ua на головний екран і бути в курсі новин?