Мармурове м’ясо і салат з халумі: у луцькому ресторані розповіли про «родзинки» нового меню

У ресторані «Patio di Fiori» представили нове ексклюзивне меню. Тут лучани та гості міста зможуть посмакувати як варіаціями українських страв, так і традиційними, проте «непропіареними» смаколиками італійської кухні.

Лише у «Patio di Fiori» можна скуштувати поєднання морепродуктів з екзотичними фруктами: наприклад, марокканського восьминога з соусом із манго. Також у стравах міксують й локальні волинські продукти, наприклад, ягоди чи білі гриби, та вплітають їх у італійський мотив. Цікавинка нового меню – мармурове м’ясо з витримкою у 21 день, яке на місці ще тиждень доводять до потрібної кондиції.

Карпачо з марокканського восьминога

«У нас є класичні італійські страви, як вітелло тоннато. У «Patio di Fiori» її готують зі справжніх італійських продуктів – відварної молодої телятини та соусу з тунця. Надзвичайне поєднання, як на мене! До того ж, ця страва не дуже розрекламована, про неї мало хто знає, але я певен, що вітелло тоннато займе свою нішу. Зараз хочу "погратися" з цією стравою. Можливо, проекспериментувати з соусом з вугра», – розповів шеф-кухар ресторануАнтон Михайлюк.

За його словами, у новому меню багато легких страв, котрі прекрасно смакують у спеку.

«У нас є свіжа риба – форель, дорадо, яку дуже добре їсти у спекотні дні. Також у меню представили легкі супи, на кшталт консоме з перепілки - ніжний легкий суп зі свіжим шпинатом, морквою та цибулею порей. У нове меню також включили різноманітні закуски з овочів. Будь-хто знайде щось собі до смаку!» – підкреслив шеф-кухар.

Стейк T-Bone

Десерти у «Patio di Fiori» – прості та витончені.

Для дітей у меню ресторану теж є чимало смаколиків: консоме з перепілки, маленька молода картопля, обсмажена до золотистої скоринки, бургери.

Щодо прохолодних напоїв, то родзинкою «Patio di Fiori» є найрізноманітніші лимонади. Рецептом одного з них – напою з базиліком – шеф-кухар ресторану поділився «по секрету»:

«Лимонад з базиліком чудово втамовує спрагу. Його можна приготувати навіть удома. На три літри кип’ятку потрібно взяти 300 грам цукру. Якщо люди не вживають цукор, то його можна й не додавати. Далі беремо 150 грам свіжого базиліка і півлимона. Коли лимонад охолоне – ставимо у холодильник. Через дві години п’ємо чудовий напій з присмаком базиліку».

Варто додати, що наразі у ресторані розробляють систему акційних пропозицій для гостей. Попереду – ще багато цікавого! Стежте за новинками у «Patio di Fiori»!

Ресторан «Patio di Fiori» працює з 8:00 до 23:00

Адреса: вулиця Кравчука, 13

Телефон: 050 978 7717

Фото: Надія МІЩУК

Автор
(0 оцінок)
Актуальність
(0 оцінок)
Виклад
(0 оцінок)

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Автор
0/12
Актуальність
0/12
Виклад
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати

Коментарі призначені для обговорення, обговорення, вияснення цікавих питань. Для оцінок та рецензій використовуйте форму відгуку