0332.ua

Едуард Супрун: від 450 піц за добу – до відкриття магазину за ніч

Цього хлопця знають майже в усіх закладах харчування Луцька. Йому телефонують, коли зламалось професійне обладнання у ресторані, коли у кондитерській вийшла з ладу конвекційна піч та коли потрібна фахова порада щодо нової техніки. Це – Едуард Супрун. Він керує сервісним центром у компанії «КухАрт».

Проте, наша розмова не лише про сервіс, а й про актуальні тенденції щодо облаштування магазинів, про стелажі та комплексні рішення для малих підприємців.

 Отож, Едуарде, з чого все починалось?

- Після школи я вчився на системного адміністратора, але так і не працював за цією професією. Потім влаштувався у один із закладів харчування та здобув нову спеціальність – піцайола. Ця робота дуже подобалась. Я знаю секрет справжньої піци та вмію її готувати. Бувало навіть ставив своєрідні рекорди. Приміром, міг зробити 450 піц за день. Але поряд з готуванням, мене завжди цікавило, як усе влаштовано у цьому закладі. Чому саме так стоїть обладнання на кухні, як оптимізувати процеси та перепланувати зал, аби робота усіх була найбільш ефективною. З часом – я перейшов на роботу в «КухАрт» і тепер втілюю в життя те, чим тоді тільки цікавився.

- Тепер ти допомагаєш обрати професійне обладнання та налаштувати процеси у закладах харчування?

- Так, наша компанія "КухАрт" саме на цьому і спеціалізується. Займаємось комплексним оснащенням професійним обладнанням ресторанів. Розробляємо проектні пропозиції, підбираємо техніку, встановлюємо та підключаємо. Працюємо з усіма відомими у Луцьку закладами, а також можемо облаштувати будь-який новий ресторан з нуля. До речі, за пять років роботи ми забезпечили професійною технікою більше сотні закладів харчування.  Думаю, уже неактуально розповідати як шкодять ресторанному бізнесу, наприклад, «домашні» холодильники та непрофесійна мала побутова техніка. Важливо й те, що ми не залишаємо рестораторів наодинці з проблемами обслуговування та ремонту. Це зараз дуже актуально.

- Так, ремонт професійного обладнання – це дуже важливо. Ви маєте спеціалістів, сервісний центр?

-  Звичайно. У нас – сервісний центр. Це великий плюс, адже власникам не потрібно шукати майстрів,  відправляти техніку у Київ або ремонтувати самотужки. Спеціалісти «КухАрту» беруть на себе і сервісне обслуговування. Саме тому мій телефон (+38 066 36 40 595) знають майже в усіх закладах харчування міста.

- А є ще напрямки у цьому бізнесі, які ти «ведеш»?

- Зараз активно займаюсь торговими стелажами. Це теж дуже актуально, особливо у Луцьку. І для малих підприємців, і для мережевих бізнесів. Адже раніше, коли відкривались невеликі магазинчики, майже ніхто не надавав значення торговому обладнанню. Спочатку всі дбали лише про товар. Ставили найдешевші «ДСПшні» шафи-полиці, не думали наскільки вони довговічні, чи вологостійкі, наскільки зручні…

-  Хіба це так важливо? Здається, не це першочергове. Головне - товар, хіба ні?

- Товар дуже важливий, тут не посперечаємось. Але коли ви власник бізнесу, а стелаж розвалився за півроку і потрібно вкладатися в обладнання знов, як тут бути?

- А який вихід? Що пропонуєте?

- Ми пропонуємо металеві стелажі. Вони довговічні, надійні та мають чудовий естетичний вигляд. Є навіть дослідження, що гарне та якісне торгове обладнання та правильне його розташування збільшують виручку на 40%.  До слова, ми у "КухАрті" займаємось і проектуванням торгового простору магазину, і підбором стелажів, і монтажем. Відкрити магазин з таким торговим обладнанням можна за тиждень від замовлення. Ось днями я створив свій новий персональний рекорд: за ніч змонтував металеві стелажі у магазині на 100 квадрадних метрів. Попередньо, демонтувавши старе обладнання та пізніше, наповнивши нові полиці товаром.  

- Але хіба такі стелажі усім підходять?

- Найперше, металеві стелажі підходять до продуктових магазинів, для аптек, компютерних, книжкових магазинів, а також – для магазинів одягу. Ми, приміром, уже встановили їх у «ПортСity», у магазині «Коза дереза», мережі «ZooРодина» та в багатьох інших. Сподіваюсь на активний ріст цього напрямку роботи, а ще - на розвиток бізнесів наших постійних клієнтів та нових замовників.

Автор
(0 оцінок)
Актуальність
(0 оцінок)
Виклад
(0 оцінок)