У Луцьку розпочався пивний фестиваль

Смажені на вогні ковбаски, теляча нога, печена з беконом картопля, бургери, пиво – на літньому майданчику ресторану Patio di fiori розпочався пивний фестиваль, - повідомляє Волинь24.

Уже сьогодні, 16 вересня з 11-ї години тут частуватимуть рятівним бограчем та бульйоном.

А ще - смаженою на вертелі свинячою ногою, пивними тарілками з різноманітними сирами та в’яленим м’ясом, курячими крильцями та безліччю іншої смакоти.

Гостей чекає море розваг, цікава програма, смачне меню у поєднанні зі свіжим пивом.

У Patio di Fiori можна посмакувати нефільтрованим пивом «Kronenbourg 1664 Blanc», темним «Robert Doms» та світлим «Carlsberg» - усе за ціною 25 грн за бокал.