• Головна
  • Лучани ситі від видовищ, лучани хочуть хліба
10:43, 6 березня 2012 р.

Лучани ситі від видовищ, лучани хочуть хліба

У центрі Луцька відкрили хлібний кіоск, – інформує «Волинська правда».
Майже у самому центрі Луцька, на перетині проспекту Волі і вулиці Шопена, відкрилась «Хлібна лавка», – повідомляють «Відомості.UA».
У центрі Луцька відкрили хлібний кіоск, – інформує «Волинська правда».


Цей кіоск ТзОВ «Волиньторгхліб», що виготовляє продукцію під торговою маркою «Кічкарівка», започатковує у місті європейський формат подачі споживачам головного продукту – хліба. «Хлібна лавка» – це приваблива торгова точка, гарна викладка, якісна і завжди свіжа продукція.

«Волиньторгхліб» уже 15 років пече хліб для волинян. Зараз підприємство має найширший асортимент серед місцевих виробників – більше 60 видів продукції на всі смаки, – розповідає комерційний директор Вадим Гранюк. – Крім традиційного житнього і пшеничного хліба, виготовляються італійські сорти – чіабатта, тоскано. Окремий напрям – лікувально-профілактичні хліби «Здоров’я»: мультизлак, білково-пшеничний (для діабетиків). І неймовірно смачна здоба – кекси, маффіни, ватрушки, маковики тощо. Та головним достоїнством нашої продукції є її натуральність. Вся здоба, хліби виготовлені без будь-яких домішок, поліпшувачів смаку. Хліб замішується на традиційних густих опарах, вистоюється у дерев’яних формах».

«Хлібна лавка» – це 36-й кіоск «Волиньторгхліба» у власній мережі, але перший у своєму роді. Тут хліби і випічка викладені по групах, що виділені різними кольорами, а покупцям їх подають в оригінальних паперових пакетах, на яких розписано склад, енергетичну цінність, термін зберігання.

Місцеві мешканці дуже задоволені появою «Хлібної лавки». Здається, центральна частина міста, район доволі залюднений, а продуктових магазинів – обмаль. Працюватиме кіоск 12 годин, з 8:30 по 20:00, тож можна встигнути до сніданку придбати хрумкий батон, а на вечерю принести буханець соняшникового чи висівкового хліба.

У день відкриття у «Хлібній лавці» влаштували дегустацію – перехожі підходили спробувати мультизлак, маковик, італійський хліб, а відходили від кіоску з повними пакетами духмяної здоби і ще теплого хліба. «Я постійно купую продукцію ТМ «Кічкарівка», – поділилась лучанка Олена Кудь. – Хліб і здоба подобаються всій сім’ї. Особливо цікаво пробувати нові сорти. Видно, що підприємство розвивається, бо часто з’являється щось новеньке».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
live comments feed...