• Головна
  • Чи смачна їжа у шкільній їдальні
08:04, 14 жовтня 2016 р.

Чи смачна їжа у шкільній їдальні

Луцький активіст Михайло Шелеп пропонує батькам школярів спробувати похарчуватися у шкільній їдальні, розповідає V24.


«Батьки, а ви давно куштували їжу, яку споживають у школі ваші діти? Я от сьогодні почав це робити. 

У меню на сніданок для 1-4 класів за 11,40 грн.: макарони, сосиска, салат з буряка, хліб та компот. По факту дали ось це – на фото.

Лучанин пропонує батькам харчуватися в шкільних їдальнях

Лучанин пропонує батькам харчуватися в шкільних їдальнях


Перші враження: це не сосиска, а 1/3 сардельки; макарони зварені, «літні», але мабуть нічим не присмачені, хіба чуть масла, але воно непомітне; буряк заправлений олією, але трішки; теплий компот з яблук.

Я з’їв усе, бо не снідав. Але лишились питання...

Ps. Кожен по-своєму прочитає мій допис, але хочу щоб усі зрозуміли мою мету: я хочу щоб батьки більше цікавились справами шкіл, бо буде більше уваги – буде більше якості і старання зі сторони усіх. Своїм дописом я нікого не критикував, а лише показав один із способів громадського контролю за якістю харчування у школах!"

Коментар активіста викликав у батьків луцьких школярів найрізноманітніші емоції.

«Моя дитина, яка ДУЖЕ любить сосиски і сардельки (на жаль), у школі сосиску ніколи не їсть. Каже – вона «ніяка». Думаю, просто там її добре перед тим виварюють, щоб перестрахуватися», – зауважила Ірина Нестерова.

«Оце читаю коменти і дивуюсь з вас люди. А що ви хотіли за 11,40 з'їсти на сніданок?» – поцікавився Ігор Тихолаз.

 «Вдома, напевно, страви високої кухні на обід готують в кожній родині. А тут – зрада: пів сосиски», – пожартувала Лариса Жаловага.

«Нормальне харчування: аби тепле і вистачало. Прекрасно, що без усяких підлив – то нездорово для організму», – теж виступила на захист шкільного харчпрому Богдана Стельмах.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Шкільнаїдальня #активіст #батьки #їжа
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
live comments feed...