• Головна
  • Соло на волосині, або Піца з сюрпризом
15:20, 31 січня 2017 р.

Соло на волосині, або Піца з сюрпризом

Повертаючись до опитування, яке ми проводили вчора, з впевненістю можна сказати, що "волосиста" проблема у Луцьку існує, та ще й як. І говорити про це потрібно, точніше - необхідно, навіть якщо комусь це неймовірно не подобається.

Коментарі у соцмережах та на сайті були різні: від стверджувальних до заперечних, що, мовляв, "всяке може бути у ресторанах". Ні. Всяке бути не може однозначно. Бо це не приватна ваша кухня, де зовсім випадково може статися подібний казус, а заклади громадського харчування, а саме там гігієна та чистота має бути понад усе.

Отож, по суті.

До нас у редакцію звернулася лучанка Тетяна Михайлюк та розповіла історію, яка трапилася з нею у неділю, 29 січня.

"Ми з донькою, відвідавши виставу у драматичному театрі, вирішили зайти у нашу улюблену піцерію "Соло", котра на проспекті Волі. Ходимо туди майже щотижня, тому ніяких "сюрпризів" не очікували. Спершу все було добре, обрали декілька страв, зокрема піцу "Цезар". Доня вже поїла і побігла гратися у дитячу кімнату, а я в той час доїдала свій шматок, коли побачила на піці щось темне. Це виявилася чорна довга волосина. Я сфотографувала цей "шедевр" і вже хотіла поговорити з адміністрацією, та терміновий дзвінок перебив мої плани", - розповідає пані Тетяна.

Жінка зауважує, що звернулася у ЗМІ не тому, що хоче нашкодити піцерії "Соло", а тому, що хоче розібратися, чому такі ситуації неоднократно відбуваються у закладах громадського харчування, адже їх апріорі бути не повинно.

Як пояснили нам фахівці у сфері ресторанного бізнесу, у подібних випадках заклад повинен або замінити страву клієнту, або не включати страву до рахунку.

Але оскільки у коментарях достатньо було про огиду та несприйняття подібного, то чи компенсують 50-60 гривень нанесену моральну шкоду?

А що думаєте ви?

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
live comments feed...