
11:19, 2 жовтня 2017 р.
Етапи виведення Луцького хлібокомбінату з кризи

Перероблення пшеничного борошна на млині розпочне ДП «Луцький комбінат хлібопродуктів №2».
Про це стало відомо під час оперативної наради в ОДА у понеділок, 2 жовтня, - пише Волинь24.
Директор ДП «Чортківський комбінат хлібопродуктів» Петро Стефаняк запропонував два етапи роботи комбінату.
«Перший етап – почати нормальну співпрацю з аграріями, щоб вони здавали сировину хорошої якості і не було ніяких питань», - зауважив він.
Петро Стефаняк наголосив, що на комбінаті має бути «дисципліна, порядок, а демократія – за межами комбінату».
«Другий етап – через два тижні почати переробку пшеничного борошна на млині. Ми готові туди сьогодні вкласти близько 500 тис. грн. На перспективу – до 3 млн грн, щоб поміняти обладнання на більш продуктивне», - повідомив директор ДП.
«Треба, щоб не просто зайшов Чортківський комбінат і взяв управління, а треба розробити програму розвитку та виведення хлібокомбінату з кризи. Таким чином, ми знімемо ще одне наболіле питання», - наголосив голова ОДА Володимир Гунчик.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
12:29
30 червня
20:10
27 червня
10:07
27 червня
Як стати тестувальником з нуля у 2025
Новини компаній
10:00
26 червня
ТОП новини
live comments feed...