![](https://s.0332.ua/section/logo/upload/pers/35/logo.png?20250112)
11:19, 2 жовтня 2017 р.
Етапи виведення Луцького хлібокомбінату з кризи
![Етапи виведення Луцького хлібокомбінату з кризи Етапи виведення Луцького хлібокомбінату з кризи](/dist-assets/images/cap.jpg)
Перероблення пшеничного борошна на млині розпочне ДП «Луцький комбінат хлібопродуктів №2».
Про це стало відомо під час оперативної наради в ОДА у понеділок, 2 жовтня, - пише Волинь24.
Директор ДП «Чортківський комбінат хлібопродуктів» Петро Стефаняк запропонував два етапи роботи комбінату.
«Перший етап – почати нормальну співпрацю з аграріями, щоб вони здавали сировину хорошої якості і не було ніяких питань», - зауважив він.
Петро Стефаняк наголосив, що на комбінаті має бути «дисципліна, порядок, а демократія – за межами комбінату».
«Другий етап – через два тижні почати переробку пшеничного борошна на млині. Ми готові туди сьогодні вкласти близько 500 тис. грн. На перспективу – до 3 млн грн, щоб поміняти обладнання на більш продуктивне», - повідомив директор ДП.
«Треба, щоб не просто зайшов Чортківський комбінат і взяв управління, а треба розробити програму розвитку та виведення хлібокомбінату з кризи. Таким чином, ми знімемо ще одне наболіле питання», - наголосив голова ОДА Володимир Гунчик.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
08:08
10 січня
09:43
8 січня
live comments feed...