• Головна
  • Етапи виведення Луцького хлібокомбінату з кризи
11:19, 2 жовтня 2017 р.

Етапи виведення Луцького хлібокомбінату з кризи

Етапи виведення Луцького хлібокомбінату з кризи

Перероблення пшеничного борошна на млині розпочне ДП «Луцький комбінат хлібопродуктів №2».

Про це стало відомо під час оперативної наради в ОДА у понеділок, 2 жовтня, - пише Волинь24.

Директор ДП «Чортківський комбінат хлібопродуктів» Петро Стефаняк запропонував два етапи роботи комбінату.

«Перший етап – почати нормальну співпрацю з аграріями, щоб вони здавали сировину хорошої якості і не було ніяких питань», - зауважив він.

Петро Стефаняк наголосив, що на комбінаті має бути «дисципліна, порядок, а демократія – за межами комбінату».

«Другий етап – через два тижні почати переробку пшеничного борошна на млині. Ми готові туди сьогодні вкласти близько 500 тис. грн. На перспективу – до 3 млн грн, щоб поміняти обладнання на більш продуктивне», - повідомив директор ДП.

«Треба, щоб не просто зайшов Чортківський комбінат і взяв управління, а треба розробити програму розвитку та виведення хлібокомбінату з кризи. Таким чином, ми знімемо ще одне наболіле питання», - наголосив голова ОДА Володимир Гунчик.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Хлібокомбінат
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
live comments feed...