
18:17, 9 жовтня 2017 р.
Як українці чорну ікру "доїли"
В Українці на Київщині фермери Максим Мостовий та Сергій Мішков створили господарство, де розводять осетрів і добувають з них ікру. На фермі живе 50 тисяч рибин. За рік вони дають до однієї тонни чорної ікри.

На фермі живе 50 тисяч рибин. За рік вони дають до однієї тонни чорної ікри.
Про це у своєму відео на Facebook повідомляє Суспільне Око.
17 років тому фермери вклали у рибу $30 тис. Сьогодні вони "видоюють" з осетрів ікру по $100 за 100 г ікри.
Рибу не вбивають, а роблять їй УЗД. Потім з неї "видоюють" ікру, тому риба знову може вагітніти.
Компанія OSETR вже імпортує ікру до країн ЄС. У вересні першу партію відправили до США. Підприємство впевнено конкурує з російськими виробниками чорної ікри.
У перспективі фермери планують вирощувати осетрів-альбіносів. Ці риби дають рідкісну ікру з золотавим відблиском.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Чому всі обирають Анабель Арто: секрети популярності бренду
Новини компаній
17:00
18:52
22 серпня
Big Data у маркетингу: як великі дані допомагають компаніям створювати кращі продукти
Новини компаній
16:30
22 серпня
12:51
22 серпня
08:49
22 серпня
20:59
20 серпня
09:54
20 серпня