13:42, 25 жовтня 2017 р.
Лучан навчатимуть готувати цитрусові вареники та страви з равликів
Страви з равликів та цитрусові вареники: під час ресторанного форуму лучан дивуватимуть екзотичними стравами.
Чому равлики – це майбутнє волинської кухні, як правильно приготувати равликів і чому закордоном це вже давно делікатес під час WEST REST FORUM 2017 27 жовтня розкаже та покаже віртуозний майстер-клас з приготування равликів відомий волинський шеф-кухар та ресторатор Юрій Хазіпов.
Експерт японської кухні - кілька років працював і жив у Японії, де і навчився усіх тонкощів роботи з азіатською кухнею. Відомий як суші-майстер.
Юрій Хазіпов тріумфував на міжнародному Кулінарному чемпіонаті у Румунії в містечку Брашов - East European Culinary Cup Brasov 2017. Завоював срібло у номінації яловичина і золото за птицю.
Секретами приготування цитрусових вареників з маринованим коропом і кремом з мідій під час форуму рестораторів поділиться шеф-кухар у Ресторації Profiterole (м. Івано-Франківськ) Анатолій Ларчев.
Анатолій Ларчев - володар Кубку України з кулінарії "Південна Пальміра 2017”.
Справжній віртуоз гастрономічного мистецтва, який може приготувати з найпростіших продуктів справжні шедеври, які здатні вразити найвибагливішого гурмана.
Дізнатися про новини і сучасні технології ресторанного бізнесу можна під час форуму рестораторів West Rest Forum 2017, який відбудеться у Луцьку 27 жовтня у КРЦ "Адреналін Сіті".
Реєструйтеся на сайті форуму: http://rest.wmf.com.ua
Формат: одноденний івент із майстер-класами від відомих рестораторів.
West Rest Forum – це майданчик для обміну ресторанним досвідом і знаннями, це живе спілкування із успішними рестораторами-практиками, це сучасні ресторанно-гастрономічні тренди, це знайомства та позитив, це енергія та розвиток.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
20:15
11 грудня
20:23
9 грудня
live comments feed...