21:27, 28 жовтня 2017 р.
Як лучан вчили готувати страви з равликів (ФОТО)
Чому равлики стануть майбутнім волинської кухні та як правильно їх готувати, під час WEST REST FORUM 2017, 27 жовтня, розказав та показав відомий волинський шеф-кухар та ресторатор Юрій Хазіпов.
Під час майстер-класу, Юрій Хазіпов розповів, що вважає регіональні продукти, в тому числі й равликів, не просто трендом, а життєвою необхідністю. Адже кліматичні умови Волині сприятливі для розвитку равликів, а страви з них дивують та задовільняють смаки гурманів. Шеф-кухар поділився, що в майбутньому планує створити нові страви з равликів, наприклад, тушковані равлики з овочами.
Крім того, Юрій розповів, що спостерігає, як Луцьк розвивається та стає красивішим, але цього поки недостатньо. Тому він вважає, що шлях розвитку міста та Волині полягає в спільному розвитку ресторанного бізнесу та туризму.
По завершенню майстер-класу, усіх бажаючих пригостили стравою із равлика.
Більше фото з форуму можна подивитись за посиланням .
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
20:15
11 грудня
20:23
9 грудня
15:24
9 грудня
15:00
9 грудня
live comments feed...