
18:29, 18 грудня 2017 р.
Третина харчової продукції України йде на експорт

Реалізація продукції харчової промисловості у січні –жовтні 2017 р. склала 364,8 млрд грн, що відповідає 21,2% від усієї національної промислової продукції.
Про це свідчать дані Державної служби статистики України.
Як зазначається, найбільшу частку посідає виробництво олії та тваринних жирів, яких було реалізовано на 103,9 млрд грн, що склало 6% від загального обсягу всієї промисловості.
За іншими позиціями харчової переробки за 10 місяців 2017 року було реалізовано у виробництві:
- м'яса та м'ясних продуктів — на 50,7 млрд грн (2,9% від промисловості);
- молочних продуктів — на 42,7 млрд грн (2,5% від промисловості);
- хліба,хлібобулочних і борошняних виробів — на 25 млрд грн (1,5% від промисловості);
- інших харчових продуктів — на 46,4 млрд грн (2,7% від промисловості);
- напоїв — на 38,8 млрд грн (2,3% від промисловості).
У січні-жовтні 2017 р. обсяг реалізованої харчової продукції за межі країни склав 99,5 млрд грн, що відповідає 27,3% від усієї продукції харчової промисловості у зазначений період.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
13:40
Вчора
23:53
3 березня
Мінеральні добрива та їх види
Новини компаній
16:38
28 лютого
14:05
28 лютого
live comments feed...