
20:24, 20 грудня 2017 р.
Український шоколад відповідатиме європейським вимогам

З наступного року набуває чинності Наказ Мінагрополітики №157 - документ, який вводить в дію обов’язкові для всіх виробників вимоги до продуктів з шоколаду та какао.
Про це заявила заступник Міністра аграрної політки та продовольства України з питань євроінтеграції Ольга Трофімцева, передає прес-служба Мінагрополітики.
За її словами, європейські вимоги розповсюджуються на всі види шоколадних виробів.
«Наприклад, в темному шоколаді обов’язково має бути не менше 35% какао-продуктів, в перерахунку на суху речовину. В молочному - понад 25%, та не менше 14% молочних продуктів. Білий шоколад має містити не менше 20% какао-масла та понад 14% - молочних продуктів. Таким же чином чітко прописані вимоги і до шоколадних цукерок та інших продуктів з використанням шоколаду», - відмітила Ольга Трофімцева.
Також вона підкреслила, що в разі невідповідності продукту даним вимогам, він не зможе називатись «шоколадом» або «шоколадним». А матиме назву «солодкий батончик» або «глазурована цукерка».
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Чому всі обирають Анабель Арто: секрети популярності бренду
Новини компаній
17:00
25 серпня
12:26
25 серпня
10:25
25 серпня
18:52
22 серпня
Big Data у маркетингу: як великі дані допомагають компаніям створювати кращі продукти
Новини компаній
16:30
22 серпня
12:51
22 серпня
08:49
22 серпня