12:18, 12 липня 2018 р.
Робота бармена: секрети професійного успіху від "Карабасу"
Приватна броварня «Карабас Барабас» славиться своїм живим пивом, смачними закусками та неймовірною атмосферою. Але головним у будь-якій справі є люди. Саме привітний та кваліфікований персонал створює чудову атмосферу у закладі завдяки тому, що любить свою роботу та виконує її із задоволенням.
Своїми міркуваннями про переваги закладу поділився бармен Артем, - пише "Волинь24".
Як розповідає хлопець, його робота - це не просто налити, а вислухати, порадити, підтримати та зробити усе можливе аби людина вийшла з залу щасливою та задоволеною.
Про те як зустріти свою другу половинку на роботі та стати психологом для гостя читайте у цитатнику.
*************
Працюю у Карабасі, що на проспекті Волі, 48 з першого дня його відкриття, майже півтора роки. Особливість нашого закладу у тому, що гості мають вибір: сидіти у закладі, або відпочити на свіжому повітрі на літній терасі. Відвідувачів завжди достатньо, лучани полюбляють наше пиво.
*************
Наш «маленький Карабас» - універсальний. Заклад чудово підходить для обіду і для відпочинку після робочого дня.
*************
Мені завжди подобалась робота бармена, а у «Карабасі» втілив свою мрію у реальність. Мені подобається постійно працювати з людьми та спілкуватись. Найбільше мені імпонує створювати людям свято.
*************
Раніше займався зовсім іншою роботою, зокрема пов’язане з будівництвом. Доклав руку і до створення «Карабасу».
*************
Найбільше подобається колектив. Я проводжу більшість свого часу тут, навіть у вихідний. Вважаю, що якщо любиш свою роботу то добре її виконуєш.
*************
Ми всі друзі, навіть можна сказати сім’я. На роботі я знайшов свою другу половинку.
*************
Наші відвідувачі надають перевагу класичному пиву, а не коктейлям. Бувають гості, які приходять спеціально до бармена аби просто поговорити. В такі моменти завжди потрібно вислухати людину. Багато відвідувачів стали моїми друзями.
*************
Секрет роботи? Стабільність. Я впевнений у своїй роботі, керівництві та колективі. Буду продовжувати освоювати роботу бармена та розвиватись. У «Карабасі» прогресивний робочий ріст, це дуже мотивує.
«Карабас Барабас» - заклад, який притягує не лише своєю смачною кухнею, а й людяністю та душевністю. Хороший колектив , який любить свою справу – основа класного закладу. Завітайте до приватної броварні та переконайтесь.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
20:15
11 грудня
20:23
9 грудня
live comments feed...