• Головна
  • На Волині у січні ціни на хлібопродукти будуть стабільними
16:02, 29 грудня 2012 р.

На Волині у січні ціни на хлібопродукти будуть стабільними

У січні 2013 року для хлібопечення буде використовуватися борошно, виготовлене із зерна регіонального страхового запасу, що забезпечить стабільність цін на хлібобулочні вироби. Про це повідомляє прес-служба Волинської облдержадміністрації.

 Заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк провів нараду з питань стабільної ситуації на ринку хлібопродуктів з керівниками зернопереробних та хлібопекарських підприємств.

Її результатом стало прийняття рішення щодо забезпечення хлібопекарських підприємств області у січні 2013 року якісним борошном, виготовленим із зерна регіонального страхового запасу, за цінами Аграрного фонду (за 1 кілограм пшеничного вищого ґатунку - 2,9 гривні, І ґатунку – 2,71 гривні, ІІ ґатунку – 2,38 гривні, житнього – 2,28 гривні) з метою стабільності цін та безперебійної реалізації хліба та хлібобулочних виробів під час новорічних та різдвяних свят.

Регіональний страховий запас зерна в області формується уже третій рік поспіль відповідно до регіональної цільової Програми створення регіонального страхового запасу продовольчого зерна у Волинській області на 2010 – 2011 та наступні маркетингові періоди з метою забезпечення стабільної цінової ситуації на хлібобулочні вироби, які користуються найбільшим споживчим попитом у населення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
live comments feed...