Від волинських хлібопекарів вимагають стабільних цін

Заступник голови Волинської облдержадміністрації Віталій Карпюк провів нараду з керівниками зернопереробних та хлібопекарських підприємств з питань забезпечення стабільної ситуації на ринку виробництва борошна та хлібопродуктів.

Після обговорення проблематики було прийнято рішення забезпечувати до кінця 2013 року хлібопекарські підприємства області якісним борошном, виготовленим із зерна державного інтервенційного фонду, повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

Слід зауважити, що ціни на борошно з Аграрного фонду лишаються незмінними у порівнянні з минулим роком (за 1 кг пшеничного вищого ґатунку - 2,896 грн, І ґатунку – 2,711 грн, ІІ ґатунку – 2,381 грн, житнього – 2,279 грн). Це дасть можливість забезпечити стабільну цінову ситуацію на ринку хлібопродуктів протягом року.

   У січні – лютому з метою стабілізації цінової ситуації хлібопекарські підприємства області забезпечувались якісним борошном, виготовленим із зерна регіонального страхового запасу за цінами Аграрного фонду.

 

Волинь info
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати

Коментарі