• Головна
  • У шоу «Пекельна кухня» - троє лучан
10:45, 16 квітня 2013 р.

У шоу «Пекельна кухня» - троє лучан

Троє лучан позмагаються за звання "найпекельнішого" кухаря у третьому сезоні телевізійного реаліті-шоу «Пекельна кухня. Битва характерів».

 Новий сезон кулінарного шоу стартував на телеканалі «1+1» на початку квітня. Шоу транслюється щочетверга о 21:15, - пише ВолиньPost.

Третій сезон «Пекельної кухні» має назву «Вирішальна битва», адже за головний приз розміром 500 тисяч гривень змагаються кращі кухарі, пише сайт телепроекту.

«Пекельна кухня» – це українська версія популярного американського шоу Hell's Kitchen. Незмінний шеф-кухар «Пекельної кухні» – російський ресторатор Арам Мнацаканов.

Серед сотень претендентів в шоу потрапило 18 кухарів. Серед них – 24-річний Сергій Гура, 29-річна Лілія Карп’як з Луцька та 38-річний еквадорець Дарвін Седеньо, який мешкає у Івано-Франківську, але працює у мережі ресторанів компанії «Гранд Персона» в Луцьку.

СЕРГІЙ ГУРА

У шоу «Пекельна кухня»  - троє лучан, фото-1

 Сергій на проекті прагне отримати якомога більше нових знань та вражень. З великою радістю готує для рідних та близьких страви з м'яса, а ось сам надає перевагу салатам і супам.

Перший досвід кулінарії мав у доволі юному віці – першокласником готував грінки. Далі були відбивні зі свинини, котлети, гарніри, борщ, якими вечеряли батьки, що пізно поверталися з роботи.

Має досвід роботи за кордоном. Працював у Польщі на приватній пекарні. За словами Сергія, саме ця робота його загартувала як професіонала, адже зміна у закладі тривала по 15-16 годин. Далі була праця в ресторані сусідньої країни, потім робота у рідному місті Луцьк на позиції «су-шефа».

Головні хобі хлопця – рибалка та дискотеки. В майбутньому Сергій мріє про власну пекарню з ексклюзивною випічкою.

ЛІЛІЯ КАРП’ЯК

У шоу «Пекельна кухня»  - троє лучан, фото-2

 Лілія знайома глядачам ще з першого сезону «Пекельної кухні» як дівчина переможця, лучанина Юрія Кондратюка. Спробувати власні сили на відомому шоу вирішила сама, тим більше, що вона народилася в справжній кухарській династії. Рідні та близькі підтримали її бажання потрапити на проект.

Як пригадує Ліля, її першою стравою були вареники, що готувалися під наглядом бабусі. Тепер їй під силу різноманітні кухні світу. Як розповіла дівчина, вона з радістю готує борщі, пиріжки, тірамісу, чізкейки.

Подорожжю, яка запам'яталася новими враженнями та знайомством з іншими культурними традиціями Ліля вважає візит до Туреччини, де їй вдалося дізнатися особливості приготування місцевих страв.

Головна мрія для Лілі – це власне хлібобулочне кафе, проте змінювати амплуа кухаря на менеджера дівчина поки не планує.

Однак доля дівчини на проекті склалася не так вдало, як у Кондратюка. Лілія не змогла вразити шефа Арама Мнацаканова фірмовою стравою і залишила проект, навіть не взявши участь у першій вечері.

ДАРВІН СЕДЕНЬО

У шоу «Пекельна кухня»  - троє лучан, фото-3

 Дарвін Седеньо вважає себе «дитиною світу», адже народився у далекому Еквадорі, тривалий час працював в Лондоні, а нині мешкає в Україні. Саме в нашій країні він знайшов своє кохання і досконало вивчив рідну мову своєї коханої.

Сам Дарвін зізнався, що він прагне перемогти на шоу «Пекельна кухня», проте у разі програшу буде задоволений спілкуванням з колегами та особистому знайомству з Арамом Мнацакановим. Учасника зовсім не бентежить той факт, що інколи пекельний шеф дозволяє собі нецензурну лайку. На думку Дарвіна, якщо Мнацаканов на когось кричить, то кухаря є за що сварити.

Улюблені страви еквадорця – паста, запечена риба та різні варіації з м'ясом. Для своїх друзів Дарвін частенько готує запеченого кабанця, справжню іспанську паелью та чорісо.

Весь вільний час чоловік присвячує сім'ї та вихованню двох дітей. Мріє відкрити власний ресторан.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
live comments feed...