15:04, 23 квітня 2013 р.
Кондитерська фабрика Луцька запросила мера на дегустацію
На дегустацію нових кондитерських виробів підприємство "Луцьккондитер" 23 квітня запросило луцького міського голову Миколу Романюка. Мер оцінив нову випічку схвально та зізнався, що любить саме сирні торти.
Про це пише ВолиньPost.
Так, Романюк сказав, що це не просто смачно, а й корисно. А от найулюбленіший смак дитинства від «Луцьккондитера» - це цукерки «Стріла».
Кондитерська фабрика «Луцьккондитер» запускає у виробництво два нові торти: сирний «Чізкейк-Черрі» та «Йогурт-мікс смородиновий».
Відомо, що ще не так давно фабрика переживала не найкращі часи. Втім у 2011 році ТОВ «ТД «Луцьккондитер» відновило свою роботу з новим керівництвом. Нині компанія постійно оновлює обладнання, збільшує асортимент продукції та планує влітку провести ремонт цехів.
Директор кондитерської фабрики Олександр Ляцевич підтверджує, що останнім часом великим попитом користуються саме сирні торти. Тому, аби вдовольнити смаки покупців та збільшити вибір, фабрика вирішила запустити нову продукцію. Торти вже незабаром з’являться у продажі.
«Чізкейк-Черрі» має сирну основу, тонкий бісквітний корж та десертні вишеньки зверху. Виріб ситний та не приторний на смак. А новий торт «Йогурт-мікс смородиновий» легкий та містить ягідки смородини. За словами Ляцевича торти у роздрібній торгівлі коштуватимуть близько 60 гривень.
Втім як зізнаються на фабриці, найулюбленішими серед лучан залишається фірмовий торт «Жіночі примхи».
Оскільки нині піст, то фабрика в день виробляє зменшений випуск продукції – близько 400 кілограмів тортів у день. У сезон щоденно випускають 600-700 кілограмів щоденно. А під Новий рік, 8 березня – до тонни. Реалізують продукцію переважно у Луцьку. Кондитерські вироби фабрики є у всіх великих супермаркетах.
«Ми не робимо продукцію на склад, а лише для швидкої реалізації, адже торти мають обмежений термін зберігання», - каже Ляцевич.
У різні сезони на кондитерській працює 80-150 працівників.
«Люди, які працюють у цеху – це віддані фабриці працівників, які працюють тут по 10-20 років. Це майстри своєї справи. Ми використовуємо натуральні складники. Ми максимально зберегли рецептури Радянського союзу, тодішніх ГОСТів», - пояснює Ляцевич.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
22:29
4 грудня
15:31
4 грудня
22:22
29 листопада
14:23
29 листопада
live comments feed...