Віталій Карпюк виказав волинським м’ясопереробникам своє «фе» стосовно якості ковбасних виробів. Про це він повідомив під час наради з заготівельниками м’яса та м’ясопереробниками, -  інформує «Під прицілом».

«Вам (м’ясопереробники, - прим.авт) аби побільше заробляти і не платити податків, а про якість виробленої  продукції ви і не думаютє.  А на волинських ринках і супермаркетах мають бути високоякісні продукти.  А наші м'ясоковбасні вироби це дуже гарна, яскрава обгортка, але шкідлива серединка, в якій не тільки м’яса, але й сої мало», - заявив під час наради заступник голови волинської ОДА Віталій Карпюк.

За його словами проблема полягає в безконтрольності ветеринарної служби, міліції та санстанції, які мали б слідкувати за якістю продукції.

Окрім цього, заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк попередив м’ясозаготівельників та переробників, аби у роботі вони користувались білими схемами, а про сірі і чорні – взагалі забули.