18:58, 28 травня 2015 р.

Стільниця з кварциту

В усі часи, від давнього періоду, коли люди жили в печерах і до наших часів, вони прагнуть облаштувати свій побут. Головною особливістю людини і відмінністю його від тварини є культура харчування. Щоб прийняття їжі виглядало акуратним і культурним, люди використовують не тільки столові прилади, але і харчування за столом. Існують безліч матеріалів і покриттів, які використовують в якості стільниць.

Одним з таких матеріалів є кварц, кварцові стільниці дуже поширені і популярні.

Стільниця з кварциту являє собою, в основній своїй масі, моноліти і є дуже довговічними і міцними. Перевага кварцу перед тим же гранітом, який має всі ті де властивості, що і кварц, у легкості обробки і великого поширення в природі. Кварц є найбільш поширеним мінералом нашої планети і відповідно вироби з нього є відносно дешевими.

Стільниці з кварцу мають безліч кольорів і відтінків, здається, що поверхня грає всіма фарбами. Будь-які вироби з кварцу цінуються не тільки із-за дешевизни, але і з-за його стійкості до подряпин, не маркості і довголіття. Міцність кварцу лише трохи поступається таким самим твердим і міцним камінню, як алмаз, сапфір і топаз.

У стільниць з кварцу можуть бути різні забарвлення і відтінки. Здається, що поверхня цього матеріалу грає всіма фарбами. Вироби з кварцу, однак, цінуються не тільки через відносну дешевизну, а й через стійкості до пошкоджень, довголіття і не маркості. По міцності кварц лише трохи поступається самим міцним і твердим камінню: алмазу, топазу і сапфіру.

Кварцові стільниці є монолітними, і за структурою, і за своїм зовнішнім виглядом. Кварцит - НЕ пористий матеріал. Тому, навіть маючи сильну схожість з мармуром, він набагато перевершує його за своїми експлуатаційними якостями: не вбирає рідини, а тому не залишає на своїй поверхні важко виводяться плями.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
live comments feed...